Dit is wat schrijvers over mij zeggen:

Veel meer dan een redacteur

Eva heeft me als redacteur geholpen met mijn boek Thuis zonder huis, maar ik heb haar werk als zoveel méér ervaren. Ze werkt snel en gestructureerd, stelt kritische vragen, heeft een open blik en was op cruciale momenten in het schrijfproces een enorme steun. Nu, bij andere teksten, heb ik nog steeds veel aan haar tips. Ik kijk al uit naar onze volgende samenwerking!

Iris Schlagwein Auteur

Een aanrader voor elke schrijver

Eva heeft mij ontzettend geholpen tijdens de redactie van mijn debuut, Heks van vuur en oorlog. Op basis van haar feedback kon ik de personages verder uitdiepen, de spanningsboog beter verdelen en de wereld meer kleur geven. Echt een aanrader voor elke schrijver!

Sanne Duivenvoorden auteur

Haarscherpe analyses

Haarscherpe analyses die het gebruik van een psycholoog overbodig maken. Eva slaagt erin feedback te geven waarvan je boek diepgang en gelaagdheid krijgt. 'Kill your darlings' kun je prima aan haar overlaten: ze laat er niks van heel, maar je zult zien dat het je boek beter maakt, althans dat van mij wel.

Hugo Gerritsma auteur

Geweldige input

Hartelijk dank voor je geweldige input. Het verhaal is er 1000 maal beter van geworden. Bij veel van je opmerkingen heb ik me vertwijfeld afgevraagd hoe mijn hersenen werken. 'Waarom heb ik dat niet eerder gezien' en 'Jezus, dit is inderdaad zooo onlogisch'. (...) Ik heb enorm veel geleerd en kijk nu heel anders tegen teksten in het algemeen aan, hetgeen best vermoeiend voor bijvoorbeeld mijn collegae is.

Esmeralda de Vries auteur

Gedetailleerde feedback

Eva heeft me goed op weg geholpen met gedetailleerde feedback. Ze gaf me zowel puntjes van verbetering, als complimenten voor de sterkte aspecten van mijn schrijfstijl. Dat vond ik fijn. Als mijn boek ooit klaar is, kom ik zeker bij haar terug voor een volledige correctie. 

Jelle Pierik auteur

Vrolijk en enthousiasmerend

Mijn contact met Eva was vanaf het eerste moment vrolijk en enthousiasmerend. Eva wist de plekken waarvan ik voelde dat er iets niet lekker liep, maar geen idee had wat, er direct uit te pikken. Dankzij haar fijne aanwijzingen, die gingen van schrijfstijl tot aan de inhoudelijke details, is mijn boek op een hoog niveau gekomen.

Esmee Koopman auteur

Mijn verhaal begon te leven

Na vier maanden kluizenaarschap klikte ik op de verzendknop van Outlook. Ik zag de mail met mijn manuscript uit het mapje ‘Postvak UIT’ verdwijnen en toen wist ik dat er geen weg terug meer was. Voor de eerste keer zou iemand lezen wat mij al maanden bezighield. Ondanks dat ik niet twijfelde over het verhaal, was ik wel onzeker over mijn schrijfstijl. Die twijfel verdween toen ik drie weken later een mail van Eva kreeg. Constructieve feedback, die motiveerde en tegelijkertijd uitdaagde om kritisch naar mijn manuscript te kijken. De stijlcheck gaf me net dat zetje om hoofdstukken die gezapig voortkabbelden een nieuwe dynamiek te geven. De hoofdpersoon niet laten vertellen, maar laten meemaken. Ik liet de hoofdpersoon op een bank liggen, al starend naar een plafond, door een weiland ploeteren, glibberend en glijdend, en in gesprek gaan met een goede vriendin, die hem dwong de confrontatie aan te gaan. Van een zielloze beschouwing begon het verhaal te leven. Zonder Eva was dit niet gelukt.

Anonieme auteur

Ik werk(te) samen met:
logo_querido_2-300x138
De_Correspondent_logo.svg
Storytel's_logo
En deze boeken mocht ik redigeren of corrigeren:

Staat jouw boek hier straks tussen?